Slider 1

Relatiemanagement is aan de orde van de dag. Een evenement voegt daar veel aan toe. CNO Relatiemakers is gespecialiseerd in het organiseren van beurzen en evenementen op locatie. Van klein- tot grootschalige beurzen, en het organiseren van relatie evenementen, bedrijfsfeesten is onze kracht maar ook onze passie!

Regelmatig worden wij benaderd om onze expertise in te zetten voor een op maakt gemaakt evenement, dealerdag, beurs, huisshow of bedrijfsfeest. En daar werken wij graag aan mee. Geheel passend bij de marketingplannen en doelstellingen van onze klanten, bedenken wij totaalconcepten voor uw evenement, dealerdag, beurs, huisshow of bedrijfsfeest waarbij wij alle zorg uit handen nemen en alles naadloos op elkaar afstemmen. Van concept tot realisatie. Denk hierbij aan het verzorgen van de tijdelijke accommodatie, de standbouw, sfeervolle verlichting alle benodigde elektra-aansluitingen en water aan- en afvoer, de uitnodigingen, de indeling, de inrichting, de catering, parkeervoorzieningen. Alles voor de organisatie van uw beurs, evenement, dealerdag, bedrijfsfeest of huisshow wordt door ons verzorgd. Zodat u het maximale uit uw budget kunt halen.

Het maximale uit uw budget halen voor uw eigen beurs, evenement, dealerdag, bedrijfsfeest, of huisshow, dat is wat wij doen! Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers zich uitsluitend bezig houden met de doelstelling om succesvolle resultaten te boeken. Eventmarketing is ons op het lijf geschreven en dat willen wij graag met u delen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Wij gaan graag een relatie met u aan! Neemt u gerust contact op voor een kop koffie en een brainstormsessie.

slider 6