Slider 2

“Laat van u horen, ga de beurs op!”

Overweegt U om uw bedrijf te profileren op een beurs of speelt u met de gedachte om een eigen beurs te gaan organiseren? Er komt zeer veel kijken bij deelname aan of de organisatie van een beurs, waarbij het belangrijk is om uw boodschap goed om te zetten naar een live activiteit en het maximale uit het marketingbudget voor uw beurs te behalen.

CNO-Expo beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van organisatie van vakbeurzen en evenementen. Zo organiseren wij jaarlijks beurzen als de Faciliteiten Vakbeurs, de grootschalige agrarische vakbeurs Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland en organiseren wij driejaarlijks de Habito Bedrijvenbeurs in Rijssen. Daarnaast beschikt ons enthousiaste team over gedegen ervaring in de organisatie van grote en kleine publieksevenementen, beurzen en vakgerichte beurzen, zowel landelijk als regionaal.

Wij kunnen bouwen op onze contacten in de evenementenbranche met standbouwbedrijven, tijdelijke accommodatie- verhuurbedrijven en bedrijven gericht op facilitaire voorzieningen zoals elektra en water aan- en afvoer. Dit allemaal voor uw eigen beurs!

U hoeft niet verder te zoeken, wij hebben binnen no-time alles voor een beurs voorhanden. Bent u voornemens om deel te gaan nemen aan een beurs, en u wilt ontzorgd worden, of wilt u uw eigen beurs gaan organiseren? Benut onze specialisatie in het organiseren van beurzen en neem contact met ons op!

Land- & Tuinbouwbeurs
Van 3 t/m 5 juni jl. vond de tweede editie van onze Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland plaats in Zelhem. Drie dagen lang konden vakgerichte bezoekers netwerken en face to face gesprekken voeren bij meer dan 200 stands.
LEES MEER
Habito Bedrijvenbeurs
Eventmarketing pur sang, de HABITO Bedrijvenbeurs! In 2016 zal deze driejaarlijkse vakbeurs plaatsvinden in het najaar van 21 t/m 23 september. Op een prachtige locatie, in hartje Rijssen, wordt door ons de gehele organisatie, inclusief alle facilitaire voorzieningen verzorgd.
LEES MEER
Faciliteiten Vakbeurs
Voor Facilitaire Managers en Facilitair Inkopers een must om te bezoeken, onze Faciliteiten Vakbeurs. Deze jaarlijkse vakbeurs voor FM wordt door ons, CNO Expo, georganiseerd in de RAI Amsterdam, temidden van het knooppunt van Facilitair Nederland.
LEES MEER