Slider 3

“Serious business met flair en verstand”

Begroet uw klanten op uw eigen evenement op locatie! Creëer meer omzet door te investeren in uw medeverkopers. Eventmarketing in de vorm van een eigen beurs of Dealerdagen, zijn geen nieuw fenomeen. Ze bestaan zelfs al decennia, maar worden de laatste jaren steeds vaker nieuw leven in geblazen. Een op maat gemaakt evenement kan uitermate geschikt zijn om alle aandacht op uw eigen bedrijf te richten en dichter bij de doelgroep te komen.

U geeft meerwaarde aan uw bedrijf en heeft de wens dat commercieel te vertalen naar meer omzet. Maar hoe gaat u dit invullen? Voor welke locatie gaat u kiezen? Wilt u uw klanten ontvangen in uw eigen bedrijf of juist kiezen voor een geheel andere uitstraling op een unieke locatie? Wilt u al uw relaties op hetzelfde moment gezamenlijk ontvangen op een evenement of liever gespreid over een aantal dagen? Wilt u een rondleiding organiseren in uw eigen bedrijf of een beurs organiseren waar uw leveranciers zich presenteren in diverse stands? Hoe kunt u zich onderscheiden? En hoeveel rendement mag u verwachten op uw investering van een relatie evenement?

CNO Relatiemakers helpt u de juiste partner te zijn om vorm te geven aan uw ideeën en deze zorg volledig uit uw handen te nemen, van het begin tot het eind. Wij organiseren uw eigen evenement op locatie tot in de puntjes!